Clean-O-Part  volgens HACCP richtlijnen
Korte beschrijving HACCP
HACCP handboek

 

 Clean-O-Part  volgens HACCP richtlijnen

 

 

 Korte beschrijving HACCP

... wil zoveel zeggen als, het analyseren van gevaarlijke kritische punten in het productieproces en deze beheersen, op die manier dat het gevaar acceptabel is.

Al sinds 1995 worden bedrijven geconfronteerd met de Europese HACCP normen. Het doel is om te komen tot minder voedselinfecties bij instellingen, organisaties en bedrijven die zich op enige wijze met voedsel bezighouden.

HACCP komt uit de VS waar de NASA deze kwaliteitsbeheersing heeft ingevoerd om de kritische processen van de productiestappen van ruimtevoedsel te kunnen beheersen.

De schade zou niet te overzien zijn wanneer iemand ziek zou worden door besmet voedsel.

De controle stappen voor de VOEDING INDUSTRIE zijn eenvoudiger dan die van de NASA, maar hebben hetzelfde doel,...

Het beheersen van de kwaliteit

 

 HACCP handboek

 

Het nieuwe HACCP-handboek (een Europese primeur!) brengt alle verplichte HACCP-informatie voor het eerst op logische wijze bijeen. In het naslagwerk treft de lezer alles aan om volgens hoge hygiënische normen te kunnen werken. En te kunnen blijven werken.

De belangrijkste voorwaarden hiervoor zijn doelmatig en effectief reinigen, desinfecteren en schoonmaken.

Om écht resultaat te bereiken dient dat op een systematische wijze te gebeuren volgens een logisch schema en met de meest effectieve middelen.

In het nieuwe HACCP-handboek (mede ontwikkeld door de experts van Clean-O-Part) wordt alle informatie logisch gepresenteerd volgens een eveneens nieuw ontwikkeld kleursysteem.

Hierdoor kan iedere medewerker in één oogopslag zien hoe er volgens HACCP-richtlijnen moet worden gewerkt.

In het unieke kleursysteem is onderscheid gemaakt in vier schoonmaak-categorieën,

  INTERIEUR
 
  DESINFECTIE
 
  KEUKEN
 
  SANITAIR
 


HACCP - HANDBOEK

Neem contact met ons op, zodat u de waardevolle HACCP-informatie
niet langer hoeft te missen.