Een korte introductie

In de 15 jaar van haar bestaan heeft Beniers Borstels landelijke bekendheid verworven. Regelmatig levert het bedrijf ook grote orders aan het buitenland. Dat zoiets niet vanzelf tot stand komt moge duidelijk zijn.

Oprichter en stuwende kracht achter de onderneming is Karel Beniers met 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Hij heeft in een tijdsbestek van zo'n 15 jaar een dynamisch en sterk groeiend bedrijf uit de grond gestampt.

Vanaf het begin is er bewust naar gestreefd om het bedrijf op meerdere pijlers te grondvesten. Uitgangspunten daarbij vormen:

 

Een uitgebalanceerd assortiment 

Aangezien iedere bedrijfstak zijn specifieke wensen heeft ten aanzien van schoonmaak en onderhoud voert Beniers Borstels een uitgebalanceerd assortiment dat is afgestemd op iedere doelgroep afzonderlijk. Van de nagelborstel voor de chirurg tot de gemeentebezem voor het schoonmaken van straten en pleinen. Ook in de toekomst blijven wij die producten aan ons assortiment toevoegen die voor u het werken een stuk gemakkelijker en zekerder maken. Kwaliteit en zekerheid zijn van doorslaggevende betekenis bij de aanvulling en vernieuwing van ons assortiment

   

Op verzoek zenden wij u graag informatie  toe. Hierin vindt u ons uitgebreide assortiment producten en hulpmiddelen.

 

CONTACT INFORMATIE

   

 

Kwaliteitszorg en kwaliteitswaarborg

Aandachtspunten in ons denken over kwaliteit zijn onder meer hygiŽne, gezondheid en milieu. Door gebruik te maken van logo's worden deze aandachtspunten herkenbaar gemaakt. Deze logo's staan voor de verschillende aspecten van onze kwaliteit.

 

Het FaIcon-brush logo is het beeldmerk voor hygiŽneborstels van uitzonderlijke kwaliteit. Al naar gelang de toepassing worden voor deze borstels zowel de natuurlijke materialen en grondstoffen gebruikt als ook de meest moderne hoogwaardige kunstvezels.
Het speciaal voor Falcon-brush ontwikkelde kleurcode systeem maakt het mogelijk de hygiŽne te waarborgen in die omstandigheden waarin zuiverheid van levensbelang is. Op deze wijze kan men in de medische zorg en de voedingsindustrie controle uitoefenen op het gebruik van de hulpmiddelen en kan men op een adequate wijze kruisbesmetting voorkomen

 

HygiŽnische borstels vervaardigd van de modernste kunststoffen.

 

Clean-O-Pack is de verzamelnaam voor een aantal uitgekiende kant en klaar pakketten waarmee de gebruiker direct aan de slag kan zonder dat er iets ontbreekt! Bekende en alom gevraagde pakketten uit het Clean-O-Pack assortiment zijn het Bungalow-servicepakket, het Auto-onderhoudspakket en het Relatiegeschenkenpakket.

Bungalowverhuurders, autoverkopers, maar ook makelaars en aannemers hebben de kracht van deze pakketten al lang ontdekt bijvoorbeeld bij het opleveren van een nieuwe woning, het installeren van een nieuwe keuken...
Het onderhouden van goede kontakten met de klant is er door de komst van deze pakketten een stuk gemakkelijker op geworden!

Beniers Borstels wil u graag met haar jarenlange ervaring behulpzaam zijn om een op uw klantenkring afgestemde en van reclame voorziene Clean-O-Pack samen te stellen. Wij zijn er van overtuigd dat uw klantenkring zich hierdoor snel zal uitbreiden.


Clean-O-Pack onderhoudspakketten

Schoonloopmatten

Ook wel eens per ongeluk ergens binnengekomen met modder aan uw schoenen? Hopelijk niet maar toch zou het een klant van u kunnen gebeuren! Wij kunnen ons een leukere binnenkomer voorstellen en daarom maken schoonmaakmatten in alle soorten en maten een belangrijk onderdeel uit van ons assortiment. Daarom onze tip:

laat de kennismaking tussen uw bedrijf en de klant eens via de deurmat lopen! In de maat en de kleur van uw keuze met natuurlijk het logo van uw bedrijf hierop aangebracht!

 

Apparatuur en hulpmiddelen voor professionele schoonmaak

Deskundige adviezen, blijvende service

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in het denken over milieuzorg en arbeidsomstandigheden. Daardoor rust er op u een grote verantwoordelijkheid. Met onze kennis kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een plan dat rekening houdt met bovengenoemde aspecten.

Het is daarom voor ons vanzelfsprekend dat wij deze toekomstgerichte benadering ondersteunen met een blijvende service.
Daar kunt u zeker van zijn !
Namens al onze medewerkers spreek ik de hoop uit dat wij u in de toekomst van dienst mogen zijn.