Geef eens iets anders aan uw relaties of klanten. Geef eens iets waar iedereen écht iets aan heeft. Met Clean-O-Pack kunt u dat nu ook.

Het concept van Clean-O-Pack, een op maat samengesteld pakket schoonmaakartikelen in gepaste verpakking, heeft zich inmiddels al vaak bewezen. U geeft't bijvoorbeeld bij de verkoop van een nieuwe of gebruikte auto, bij de oplevering van een huis of een nieuwe keuken, of ter verwelkoming van gasten in het vakantiepark. En zo zijn er nog eindeloos veel mogelijkheden. Bovendien heeft Clean-O-Pack een aantal pakketten ontwikkeld die geschikt zijn voor specifieke doeleinden.
 

Neem nou de flitsende Car-Clean-Box die niet alleen door z'n verpakking een perfecte 'binnenkomer' is, maar waarvan de zeem en zeemspons in overleg met u kunnen worden bedrukt. Voor een maximaal effect !

 

 

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met Clean-O-Pack!
Want naast de succesvolle Car-Clean-Box kunnen we elke denkbare samenstelling op een aparte wijze aanbieden. Verpakt zoals u dat wilt. Met eventuele bedrukking van zeem en/of zeemspons. Een paar dingen blijven altijd gelijk: kwaliteit en een 'leuke' prijs. Om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, een willekeurige greep uit de pakketten die ook voor andere klanten werden ontwikkeld.
 

Car Clean Box:
Een unieke doos met een sportief totaalpakket reinigingsartikelen voor de auto. Zeem en zeemspons kunnen op wens voorzien worden van een bedrukking.

Auto-Onderhoudset:
Een complete auto-verwenset in een transparante verpakking.
Zoals elk Clean-O-Pack met mogelijkheid van personalisering.

Welkomstpakket:
Bij aankomst op de camping of het recreatiepark kunt u uw gasten welkom heten met een aantrekkelijke set schoonmaakartikelen. De samenstelling past u natuurlijk aan de specifieke behoeft aan. Dat is nu juist het mooie van Clean-O-Pack.

Verhuizingspakket:
Stel: u trekt in uw nieuwe huis. Is het dan niet prettig om van de makelaar, de aannemer of de verhuizer een vriendelijk samengesteld welkomst-schoonmaakpakket te krijgen?

Keukenpakket:
Een nieuwe keuken is een prachtig bezit. Uw klanten zullen het zeker waarderen als u als verkoper een toepasselijk presentje op het aanrecht heeft gelegd. Wat zou u er zelf van vinden???

Fantasiepakket:
Er zijn redenen genoeg om een Clean-O-Pack pakket aan uw relaties te geven. Stel samen met uw Clean-O-Pack dealer een eigen set samen en verras uw klanten eens op een andere manier.

Kortom: geef uw relaties nu eens iets dat ze echt kunnen gebruiken. En dat een blijvende klantenbinding oplevert. Clean-O-Pack verzorgt't. Samen met u!